18 Septemberplein, Eindhoven

18 Septemberplein, Eindhoven

Plaats:
Eindhoven

Wijk / Gebied:
Centrum

Categorie:
Winkelvastgoed

Programma:
Vierkante meters: 9.000 m2
Veriepingen: Vier verdiepingen
Groote van de units: van 114 m2 tot 4.000 m2
BREEAM Excellentambitie

Uitvoeringstermijn:
2018

Ontwerp en adviseurs:
Architect: UNStudio
Hoofdaannemer: Stam + De Koning
Leasing: BVVL
Huidige Huurder: C&A

Projectwebsite:
18Septemberplein.nl

Transformatie van in totaal 9.000 vierkante meters winkelvastgoed in hartje Eindhoven tot een nieuw, modern winkelcomplex waar meerdere retailers en horeca in gehuisvest zullen worden.

Winkelvastgoedspecialist Redevco is begonnen met de herontwikkelingswerkzaamheden aan het C&A gebouw aan het 18 Septemberplein in Eindhoven. Redevco transformeert de in totaal 9.000 vierkante meters, nu nog verdeeld over vier verdiepingen, in een nieuw, modern winkelcomplex waar meerdere huurders in gehuisvest zullen worden. Het pand zal naar verwachting in augustus 2019 volledig opgeleverd worden.

Clemens Brenninkmeijer, Managing Director van Redevco Nederland: “In Eindhoven creëren we met deze grootschalige verbouwing een nieuwe winkelbestemming in het centrum van de stad. Door ruimte efficiënter in te delen, zal het grote gebouw plek kunnen bieden aan meerdere huurders. Het spannende ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau UNStudio, waarbij het pand zal worden voorzien van een nieuwe, glazen plint en glazen kunstobjecten op de gevels daarboven, zorgt ervoor dat het gebouw een icoon aan het 18 Septemberplein blijft.”

Print Friendly, PDF & Email