De Vaan, Zaltbommel

de Vaan, Zaltbommel

Plaats:
Zaltbommel

Wijk/ gebied:
Woonwijk de Waluwe

Categorie:
Wonen

Samenwerking met:
van der Heijden bouw en ontwikkeling & de gemeente Zaltbommel

Opgeleverd:
Juli 2017

Kerngegevens:

Totaal 46 woningen: 18 appartementen (waarvan 12 gereguleerd) van 54 tot 78 m2 & 28 eengezinswoningen van gemiddeld 103m2.

Gemiddeld huurniveau eengezinswoningen 830 euro per maand, gemiddeld huurniveau appartementen 715 euro per maand.

Projectwebsite:

hurenindewaluwe.nl

Huren in de Waluwe

De Vaan is gelegen in de nieuwbouwwijk De Waluwe in Zaltbommel. Vlakbij de uitvalswegen en dichtbij het historisch centrum. Daarmee is het een ideale plek voor gezinnen waarvan de ouders werken buiten Zaltbommel. In de wijk zijn alle voorzieningen op loopafstand aanwezig. Wel zo makkelijk na een dag hard werken.

Voor kinderen is Waluwe een walhalla, want in de speeltuin op Parkeiland kun je eindeloos veel plezier maken. Parkeiland verbindt de verschillende woonbuurten in Waluwe met elkaar. Ook voor u is het grote eiland een heerlijke plek. U kunt er wandelen met de hond, hardlopen of picknicken met de heel familie.

De 18 huurappartementen zijn er in 3 verschillende woningtypes variƫrend van 54 tot 78m2. Elk appartementsgebouw bestaat uit 9 appartementen en er zijn zelfs zes appartementen met een eigen achtertuin. In deze twee- en driekamerappartementen geniet u van een luxe afgewerkt appartement met complete keuken en een moderne badkamer.

De 28 huurwoningen zijn er in 4 verschillende woningtypes. In elk woningrijtje komen er verschillende woningen voor, wat een speels een gevarieerd straatbeeld oplevert. De woningen zijn verdeeld over twee woonblokken met op de kop een appartementengebouw. De woningen zijn gemiddeld 103m2 groot en hebben 4 kamers met de tuin op het westen.

Print Friendly, PDF & Email