Het Abtswoudehuis – Dagelijks Leven, Delft

By februari 14, 2020Categorie, Delft, Locatie, Zorg

Het Abtswoudehuis – Dagelijks Leven, Delft

Plaats:
Delft

Wijk/ gebied
Tanthof

Segment:
Zorgvastgoed

Energielabel:
A

Opgeleverd:
2019

In samenwerking met:
Dagelijks Leven

Kern gegevens:
Aantal zorgstudio’s: 20
M2 totaal: ca. 1250 m2 BVO
Huurprijs range: sociaal

Project website:
https://dagelijks-leven.nl/huizen/delft-het-abtswoudehuis/

Dit betreft een kleinschalige woonvorm van Dagelijks Leven voor mensen met dementie waarbij hoogwaardige en persoonlijke zorg in een fijne woonomgeving betaalbaar is gemaakt voor mensen met alleen een AOW. 

Het Amvest Living & Care Fund is een partnership aangegaan met Dagelijks Leven om de kwaliteit van wonen voor mensen met dementie te verhogen. Er is een woonzorgconcept ontwikkeld dat op veel plekken in Nederland reeds is gerealiseerd.

Begin 2019 heeft dit gerealiseerd tot Het Abtswoudehuis in Delft. Een kleinschalige woonzorgvoorziening met 20 studio’s met zit-/slaapkamer én eigen badkamer. Deze kunnen zoveel mogelijk naar eigen wens en met eigen spullen ingericht worden. Net als thuis. Bewoners treffen elkaar in de twee woonkamers of de speciaal voor de doelgroep aangelegde tuin. Ook is er een ruimte voor dagbesteding, een logeerstudio en een keuken waar iedere dag vers wordt gekookt. Dankzij de mooie, doordachte architectuur voelen bewoners zich al snel thuis. De indeling is overzichtelijk. De ruimtes zijn met veel aandacht ingericht. Zo is een gezellige, huiselijke sfeer ontstaan.

Amvest Development heeft het Abtwoudehuis voor Dagelijks Leven ontwikkeld en laten realiseren. Het Amvest Living & Care Fund (ALCF) is de eigenaar van het vastgoed. Dagelijks Leven huurt het huis van het ALCF. Naast Delft, heeft Amvest nog 40 andere panden in eigendom die worden verhuurd aan Dagelijks Leven. Vijftien nieuwe locaties zijn in ontwikkeling.

Amvest heeft alle expertise in huis om zorgvastgoed te ontwikkelen en te beheren. Door heel Nederland zijn we op zoek naar geschikte nieuwe (ontwikkel)locaties. Van nieuwbouw tot herbestemming.

Print Friendly, PDF & Email