HNK Utrecht CS, Utrecht

HNK Utrecht CS, Utrecht

Plaats:
Utrecht

Wijk/ gebied:
Centrum – Hoogh Boulandt

Categorie:
Kantoren

Opening:
Q3 2015, officiële opening 14 oktober 2015

Kerngegevens:
Renovatie van een single tentant gebouw naar multi tenant gebouw 9.070 m2 v.v.o., 122 parkeerplaatsen

Kantoorruimtes vanaf circa 20 m2 tot één of meerdere hele etages

Huurtermijnen: flexibel, vanaf één dag is al mogelijk

Membership vanaf €99,- ex. BTW per maand

Projectwebsite:
HNK Centraal Station

Nieuwe kantoor oplossing

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, een concept waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan hoogwaardige, flexibele, full service huisvestingsconcepten. Kenmerkend voor iedere HNK-vestiging is een levendig sociaal hart. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Samen met de huurder wordt er gekeken naar de huisvestingsbehoefte en een oplossing op maat geboden.

HNK Utrecht CS is op 14 oktober 2015 door Burgermeester Jan van Zanen geopend als 12e vestiging van het concept en als tweede locatie in Utrecht. Binnen 9 maanden na de officiële opening was het gebouw volledig verhuurd. In het sociaal hart van HNK Utrecht CS is Café Soof gevestigd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, flexwerken en vergaderen. Dit is niet alleen een faciliteit voor het gebouw, maar een faciliteit voor de hele buurt.

Daarnaast is NSI samen met CBRE/Bouwinvest nauw betrokken bij de visie ontwikkeling van het gebied Hoogh Boulandt, dat geïnitieerd is door het Ondernemersfonds Utrecht en als doel heeft het gebied voor al haar gebruikers duurzaam te upgraden. Bovendien zijn er inmiddels gesprekken gaande om deze upgrade breder te trekken naar Moreelsepark, waar het Rijksvastgoedbedrijf aan een vergelijkbaar initiatief werkt met het Ondernemersfonds Utrecht.

Zowel met het HNK-concept als in samenwerking met het Ondernemersfonds Utrecht speelt NSI een verbindende rol.

Print Friendly, PDF & Email