Lindenkruis, Maastricht

Lindenkruis, Maastricht

Plaats:
Maastricht

Wijk/ gebied:
Statenkwartier

Segment:
Woningen

Samenwerking met:
Lindenkruis BV (RO Groep en Hurks Vastgoed)

Opgeleverd:
op te leveren 2016 – 2020

Investering (€):

Kerngegevens:
Binnenstedelijke herontwikkeling van het voormalige Nuts-terrein naar een hoogwaardig, karakteristiek en sfeervol woongebied. Lindenkruis biedt straks plaats aan ca 175 woningen: appartementen, stads- en patiowoningen en een eigen ondergrondse parkeergarage.

Projectwebsite:
http://www.lindenkruis.nl/

Uitzonderlijk en bereikbaar wonen in hartje Maastricht

Lindenkruis is gelegen in het Statenkwartier in hartje Maastricht. Het Statenkwartier, met haar brede aanbod aan voorzieningen en culturele instellingen, staat bekend als het Quartier Latin van Maastricht. In vijf minuten zijn het Vrijthof en de Markt bereikbaar. Contrair is de rust die Lindenkruis met haar hoven aan haar bewoners biedt. De woningen zijn gelegen aan intieme, fraaie en autovrije pleintjes want parkeren gebeurt in de ruim opgezette ondergrondse parkeergarage.

Via de Noorderbrug heeft Lindenkruis een snelle aansluiting naar de A2 waardoor een optimale bereikbaarheid per auto is gegarandeerd.

Met de komst van Lindenkruis is het oude verpauperde binnenstedelijke industriegebied getransformeerd naar een uitzonderlijk, fraai en optimaal bereikbaar woongebied in Maastricht!

Print Friendly, PDF & Email