The Base & The Base D, Schiphol

The Base &

The Base D, Schiphol

Plaats:
Schipol

Wijk/ gebied
Centrum

Segment:
Kantoor

Samenwerking met:
Herontwikkeling The Base: Architect, Greig & Stephenson.
Nieuwbouw The Base D: Architect,  ZZDP Architecten.

Opgeleverd/ op te leveren:
Herontwikkeling opgeleverd in december 2014.
Verwachte oplevering nieuwbouw The Base D in Q3, 2019

Kerngegevens:
Succesvolle herontwikkeling van circa 36.000m2 vvo kantoor tot the Base met diverse faciliteiten voor huurders en het omliggende gebied. Huurniveau vanaf circa € 250,– pmpj. Nieuwbouw The Base D van Ca.  6.050 m2 v.v.o. kantoor verdeeld over 5 lagen. Huurprijs vanaf € 300,– pmpj. Oplevering Q3, 2019.

Projectwebsite:
www.schipholTheBaseD.nl
www.kantorenopschiphol.nl /TheBase

Herontwikkeling 3 losse bestaande kantoortorens tot één multi-tenant kantoorgebouw met gedeelde faciliteiten op de begane grond & uitbreiding met nieuwbouw multi-tenant gebouw met ondergrondse parkeergarage verbonden met het bestaande The Base complex.

In 2012 werd gestart met de herontwikkeling van Triport 1,2 en 3. Dit kantorencomplex van circa 36.000m2 vvo bestond uit drie afzonderlijke gebouwen die waren verbonden met een half verdiepte parkeergarage. Eind 2014 werd het project afgerond en was The Base een feit. The Base is een open en gastvrij gebouw. Een passage verbindt de gebouwen met elkaar wat een gevoel van eenheid creëert. De naam The Base verwijst naar de functie van het gebouw: het is dé plaats voor alle basisvoorzieningen op Schiphol CBD en voor de huurders van de omliggende kantoorgebouwen.

Het centrale atrium met bomen en een prachtig glazen dak vormt de basis voor uiteenlopende voorzieningen, zoals een Starbucks, bedrijfsrestaurant The Market, VIVA-café, AH to go, een uniek CompaNanny kinderopvang die 24 uur per dag open is, een Hospitality desk en Regus Business & Meeting Center. The Base Health Club, met sportfaciliteiten en een fysiotherapeut, voorzien in hoogwaardige sportfaciliteiten in the Base. The Base Managementteam is ook aan de centrale passage gevestigd. The Base Break-out room (gameroom) met de laatste games en spellen en de Library zijn de ideale plek om even te kunnen ontspannen. Bij goed weer worden de buitenterrassen veelvuldig gebruikt.

Voor het ontwerp is de Breeam-methodiek toegepast en werd het label ‘very good’ behaald. Door het succes van The Base is in 2017 gestart met de nieuwbouw van The Base D, een duurzaam en smart Multi tenant gebouw van ruim 6.000m2 vvo met directe verbinding met The Base. The Base D zal in Q3 2019 worden opgeleverd.

Print Friendly, PDF & Email