UP Office Building, Utrecht

UP – Office Building, Utrecht

Plaats:
Amsterdam

Wijk/ gebied
IJplein

Segment:
Kantoren

Energielabel:
A

Opgeleverd:
2014

Huurderstevredenheid:
3.3 van de 5

Kern gegevens:
Aantal verdiepingen: 21
M2: 19.202 m2

Projectenwebsite:
www.upofficebuilding.nl

A landmark building on the IJ

UP Office Building is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de zuidelijke IJ-oever nabij het centraal station. Het UP Office Building maakt onderdeel uit van een multifunctioneel complex waarin onder meer de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), het Mövenpick Hotel en het Muziekgebouw zijn ondergebracht. Onder het complex is een openbare parkeergarage. Met 21 bouwlagen is het UP Office Building het hoogste gebouw in de omgeving en daarmee fungeert het als een echte ‘landmark’.

UP Office Building is een kantoorgebouw ontwikkeld volgens de hoogste normen van duurzaamheid en aangepast aan ‘de nieuwe manier van werken’ van vandaag. CBRE Global Investors heeft het gebouw getransformeerd tot multi-tenant kantoorgebouw, met ruime werkplekken voor inspirerende inzichten. De centrale hal is gerenoveerd en een gemeenschappelijk bedrijfsrestaurant en vergadercentrum zijn in het gebouw gerealiseerd.

UP Office Building is met een energielabel A erg energiezuinig. De combinatie van slimme klimaatbeheersingsapparatuur en een stedelijk verwarmings- en koelsysteem zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Print Friendly, PDF & Email