Villa De Kleine Heide, Son en Breugel

Villa De Kleine Heide, Son en Breugel

Plaats:
Son en Breugel

Categorie:
Zorgvastgoed

Programma:
Aantal woningen: 24

Uitvoeringstermijn:
2016

Ontwerp en adviseurs:
Zorggroep De Laren

Projectwebsite:
Zorggroep De Laren – Villa De Kleine Heide

Speciale zorg, fijn wonen voor iedereen

Een grote maatschappelijke uitdaging is het tekort aan woningen en zorg voor de ouder wordende bevolking in Nederland. Amvest investeert in zorgwoningen voor ouderen in heel Nederland. Daarbij richten we ons op wonen en leven voor ouderen met een zwaardere zorgindicatie. Die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Amvest werkt hiervoor langdurig samen met vaste zorgpartners. Met hen creƫren we vernieuwende, kleinschalige woonformules met een vastomlijnd concept. Altijd met een duidelijke focus op de eindklant. Met persoonlijke aandacht, hoogwaardige zorg en dienstverlening. Zoals De Kleine Heide, een zorgvilla in Son en Breugel.

 

Ontwikkeling en belegging van Amvest

De Kleine Heide is een kleinschalige zorgvilla. In een groene omgeving vlakbij het dorpscentrum. Gelegen op de plek waar voorheen de Sporthal Apollo stond. Amvest heeft de locatie voor De Kleine Heide verworven van de gemeente Son en Breugel en heeft het vastgoed ontwikkeld en laten realiseren. Het Amvest Living & Care Fund (ALCF) is de belegger van het vastgoed. Zorggroep De Laren huurt de villa van het ALCF. Amvest is aandeelhouder van Zorggroep De Laren.

 

Luxe naar eigen smaak

Villa De Kleine Heide beschikt over 24 ruime huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen zijn ingericht als tijdelijk verblijf. Om te herstellen na ziekte, operatie of ongeval. De permanente appartementen kunnen naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. Op de begane grond is een lounge, eet- en zitkamer, de bibliotheek, serre en keuken. Op kelderniveau zijn de bergingen en voorzieningen als een kapsalon, wasruimte en activiteitenruimte. Rondom de zorgvilla ligt een prachtige tuin met een terras om in alle rust te genieten.

Amvest heeft alle expertise in huis om zorgvastgoed te ontwikkelen en te beheren. Door heel Nederland zijn we op zoek naar geschikte nieuwe (ontwikkel)locaties. Van nieuwbouw tot herbestemming.

Print Friendly, PDF & Email